Waarom levert uw geld te weinig op?

De rente nadert het punt waarop deze negatief wordt, maar wellicht ook weer snel kan stijgen. Dus geld bij de bank laten staan kost geld.Aktief beheren is wellicht een betere optie.

In individuele gevallen kunnen wij u maatwerk leveren in samenwerking met een gerenomeerde partner. Leest u de krant, wilt u meer waarde met uw geld creeeren. Dit kan. Hoe gaan we u toelichten. Wilt u vooraf al een afspraak inplannen of een tijd reserveren. Dat kan stuur een email naar cdeleen@gmail.com of vul het formulier in op

website: http://www.cordeleen.com of mail info@ratkai.nl

priveheader

Auteur: Cor de Leen

Ik ben een onafhankelijk, zelfstandig,erkend, hypotheek, adviseur die naast advies over financieele zaken, advies en hulp kan bieden op het gebied van het ontrafelen van verzekrings mappen, polissen en andere financieele zaken. Ik werk op fee basis en op vooraf duidelijk afgesproken tarieven en afspraken. In de eerste plaats wil ik als rlp en seh gecertificeerd adviseur en coach mensen helpen de moeilijke wereld van de financieen te doorgronden en een stuk zelfbescherming en bewustwording bijbrengen. Daarnaast help ik ook met directe oplossingen op het gebied van aankoop woning, verkoop en bemiddeling. Het oplossen van financieele noden d.m.v. een krediet of hypotheek behoort ook tot de oplossingen. We zijn aangesloten bij de financieele makelaar en verzekerings makelaar en leveren zowel online als offline oplossingen. Nu inde vakantie tijd dient men zeker na te gaan of men een reisverzekering heeft, Dit voorkomt zeker in het buitenland een hoop trammalant. Meer info: kijk op onze website of mail ons. cdeleen@gmail.com tel.nr. 06-21234197