Check uw Personal Finance en uw Life planning. Als u plant bent u in actie pro actief. Als u laat plannen of alles aan het toeval over laat bent u reactief. De keuze is aan u. Onze ervaring leert dat mensen die plannen zichzelf beter kunnen verwennen, en dus gemiddeld een beter resultaat behalen. Dit is wetenschappelijk onderbouwd door toonaangevende studies van Harvard University.

De vakantie zit erop en u heeft wellicht tijd gehad om wat vragen te stellen om uw persoonlijke situatie te verbeteren of te veranderen. Beide is ook mogelijk.

In samenwerking met een collega kunnen wij u coachen naar nieuwe inzichten, mooiere doelen en andere acti punten. Meer weten neem eens contact op.

Meer weten laat u naam en email adres achter. Als u nog op vakantie gaat. Regel dan in ieder geval uw risico’s.

doorlopende reis en of annulering verzekering

Het kan gewoon online via deze link.

Met vriendelijke groeten,

Kompas Financiele Diensten i.s.m. Ratkai Assurantien Kompas Adviseert en Consulteert. Bemiddelen laten we aan onze business partners over.

Auteur: Cor de Leen

Ik ben een onafhankelijk, zelfstandig,erkend, hypotheek, adviseur die naast advies over financieele zaken, advies en hulp kan bieden op het gebied van het ontrafelen van verzekrings mappen, polissen en andere financieele zaken. Ik werk op fee basis en op vooraf duidelijk afgesproken tarieven en afspraken. In de eerste plaats wil ik als rlp en seh gecertificeerd adviseur en coach mensen helpen de moeilijke wereld van de financieen te doorgronden en een stuk zelfbescherming en bewustwording bijbrengen. Daarnaast help ik ook met directe oplossingen op het gebied van aankoop woning, verkoop en bemiddeling. Het oplossen van financieele noden d.m.v. een krediet of hypotheek behoort ook tot de oplossingen. We zijn aangesloten bij de financieele makelaar en verzekerings makelaar en leveren zowel online als offline oplossingen. Nu inde vakantie tijd dient men zeker na te gaan of men een reisverzekering heeft, Dit voorkomt zeker in het buitenland een hoop trammalant. Meer info: kijk op onze website of mail ons. cdeleen@gmail.com tel.nr. 06-21234197