Waar wordt jij gelukkig van?

Onze primaire doelstelling is financieel coaching online en offline bereikbaar te maken voor iedereen. We zijn dan ook nauw betrokken bij initiatieven zoals de Stichting Lef (http://www.lefnet.nl) en een aantal andere initiatieven die het leven van mensen vergemakkelijken en helpen met het beter en optimaler gebruik maken van bewustzijn en middelen.

Als je een doel voor ogen hebt en weet wat je wil. Hoe kom je daar dan?

Is het een kwestie van de eerste stappen zetten en anderen op sleeptouw nemen? Of is het eerst zelf de stappen zetten en dan de ander laten volgen.

Ik ben begonnen met een nieuwe missie als onderdeel van een doel wat ik zelf voor ogen heb.

Meer weten? Kijk op www.motivatedminds.nl of volg me op instagram @cordeleen of #iedereenverdientgeluk

Auteur: Cor de Leen

Ik ben een onafhankelijk, zelfstandig,erkend, hypotheek, adviseur die naast advies over financieele zaken, advies en hulp kan bieden op het gebied van het ontrafelen van verzekrings mappen, polissen en andere financieele zaken. Ik werk op fee basis en op vooraf duidelijk afgesproken tarieven en afspraken. In de eerste plaats wil ik als rlp en seh gecertificeerd adviseur en coach mensen helpen de moeilijke wereld van de financieen te doorgronden en een stuk zelfbescherming en bewustwording bijbrengen. Daarnaast help ik ook met directe oplossingen op het gebied van aankoop woning, verkoop en bemiddeling. Het oplossen van financieele noden d.m.v. een krediet of hypotheek behoort ook tot de oplossingen. We zijn aangesloten bij de financieele makelaar en verzekerings makelaar en leveren zowel online als offline oplossingen. Nu inde vakantie tijd dient men zeker na te gaan of men een reisverzekering heeft, Dit voorkomt zeker in het buitenland een hoop trammalant. Meer info: kijk op onze website of mail ons. cdeleen@gmail.com tel.nr. 06-21234197