Een plotselinge verandering in jouw leven en dan?

Heb je weleens meegemaakt dat iets in jouw situatie van het een op het andere moment enorm verandert? Hoe ga jij hier mee om en lukt dit jou zelf te doen.
Als je hier moeite mee hebt en hulp zoekt om hier mee om te gaan volgen een aantal tips. Wil je meer weten dan kan je altijd contact met ons opnemen voor hulp. Hoe we je dan verder kunnen helpen leg ik verderop uit.

Wat als je leven vanaf vandaag of morgen er volledig anders uit ziet.
Wat ga je dan anders doen en wat had je nog willen doen?

Auteur: Cor de Leen

Ik ben een onafhankelijk, zelfstandig,erkend, hypotheek, adviseur die naast advies over financieele zaken, advies en hulp kan bieden op het gebied van het ontrafelen van verzekrings mappen, polissen en andere financieele zaken. Ik werk op fee basis en op vooraf duidelijk afgesproken tarieven en afspraken. In de eerste plaats wil ik als rlp en seh gecertificeerd adviseur en coach mensen helpen de moeilijke wereld van de financieen te doorgronden en een stuk zelfbescherming en bewustwording bijbrengen. Daarnaast help ik ook met directe oplossingen op het gebied van aankoop woning, verkoop en bemiddeling. Het oplossen van financieele noden d.m.v. een krediet of hypotheek behoort ook tot de oplossingen. We zijn aangesloten bij de financieele makelaar en verzekerings makelaar en leveren zowel online als offline oplossingen. Nu inde vakantie tijd dient men zeker na te gaan of men een reisverzekering heeft, Dit voorkomt zeker in het buitenland een hoop trammalant. Meer info: kijk op onze website of mail ons. cdeleen@gmail.com tel.nr. 06-21234197