Kompas Financiele Diensten een reis die in 1998 begon en nu 21 jaar voort duurt. Waarom en Waarvoor.

Photo by Victoria Borodinova on Pexels.com

Vroeger had je een reclame op tv met een jongetje die de wereld in trok. Ik verbeelde me dat ik die jongen was. Door veel te werken en te ondernemen met mijn eerste krantenwijk met Leidsch dagblad in de middag en Trouw en de Volkskrant in de ochtend te bezorgen en op de woensdag de Oegstgeester courant begon die droom werkelijkheid te worden. Aktie was altijd de sleutel.

Photo by Negative Space on Pexels.com

Mijn vader geboren en getogen in Oegstgeest tussen de twee wereldoorlogen in was een man naar mijn hart, een paradijsvogel met een bewogen leven et passie voor cabaret en muziek. Met uitdagingen, angsten en tekortkomingen zoals ieder mens die heeft, ervaart en had. Een oorlogskind die veel had meegemaakt en ervaren.

Trots op mijn vader deel ik dit verhaal.

Lees het begin van mijn biografie en maak kennis met mijn Waarom.

Als geld je dierbaar is en je leven je geld in goud waard is!

Wist je dat je en geld en geluk kan hebben? Dit beide kan. door je leven vanuit jouw dromen te realiseren.

Hoe? dat leg ik je graag uit. Maar eerst wil ik kennismaken met jou en hoe je dit het beste kunt doen is met mij in contact komen bij een van onze events.

Reageer voor een coaching en kennismakings gesprek. Of mail naar cornelisdeleen@outlook.com


Mijn werkzaamheden

Huur me in

In de afgelopen jaren heb ik aan verschillende projecten bijgedragen, die cliënten hebben geholpen om hun doelen te bereiken. Ik ben beschikbaar om nieuw werk aan te nemen. Bekijk hieronder mijn contactgegevens en neem contact met me op.

Werk met me samen

Mijn vaardigheden en specialiteiten zijn sterke communicatie tussen personen, zelfmotivatie, en plannen, prioriteren en organiseren van werk.

Volg mij

In mijn portfolio worden verschillende commerciële en persoonlijke projecten weergegeven waar ik tijdens mijn carrière aan heb gewerkt. Abonneer je op mijn site om een update te ontvangen wanneer ik nieuwe content toevoeg.


Over mij

In 1998 ben ik gestart met Kompas Financiele Diensten vanuit het oogpunt onafhankelijk financieel advies te geven. Producten en dienstverlening was in die tijd vaak niet onafhankelijk en producten werden verkocht door de verzekeraar aan de consument door eigen verkopers die adviseurs werden genoemd. Interne opleidingen waren maatschappij gebonden en vaak door verkoop en omzet gedreven i.p.v. in het belang van de ondernemer, onderneming en of de particulier. De toenemende wet en regelgeving en de diverse consumenten organisaties werkten toen al samen om een betere en klantvriendelijkere dienstverlening te bewerkstelligen. Ik voelde me geroepen hier aan mee te werken en aan deze roep van onze relaties gehoor te geven. Hieruit zijn vervolgens Kompas Vastgoed en later ook Kompas Advisering, Bemiddeling en Coaching ontstaan.

Om een lang verhaal kort te maken is aan te geven waarom ik dit werk belangrijk vind. De cijfers liegen niet als ik zeg dat 70 t0t 80% van de werkende Nederlanders problemen ondervind met financieen en het goed op orde krijgen hiervan. Deze cijfers laten een structureel tekort zien aan fianciele educatie en financiele bewustwording. Hieraan wil ik bijdragen.

Wat heb je tot dusver uitgevoerd? Wat waren de belangrijkste mijlpalen in je carrière?

Tot op heden heb ik vanaf mijn 25 jarige leeftijd me bezig gehouden met personal finance. Later ben ik me meer gaan bezighouden met het coachen en trainen van mensen omdat dit veel meer impact kan hebben zeker als mensen meer en bewuster dit soort zaken zelf kunnen doen. Daarnaast het begrijpen van het financieele systeem is een. Het toepassen van alles wat je geleerd wordt is een ander onderdeel van dit geheel. Daarnaast heb ik me laten scholen als geregistreerd financial Lifeplanner RLP en heb ik een Master behaald in Neurolingistisch Programmeren. Dit omdat communicatie de sleutel is naar een succesvolle klant / advies relatie en of klant / coach relatie. Zeker nu vandaag de dag mensen vaak te maken hebben met veel emotionele keuzes en hierbij nog weleens de ratio en het rekenen over slaan.

Wat doe je naast je werk? Waar ligt je passie en wat zijn je hobby’s? Waar praat je het liefst over?

In mijn prive tijd ben ik scheidrechter, geef ik gastlessen op ROC scholen via de Stichting Lef en houdt ik van om lekker te gaan dansen of een festival te bezoeken en of een concert. Ik hou van het strand en heb zelfs omdat ik van lekker eten en koken hou een sabattical genomen om in de Horeca te werken zoals bijvoorbeeld het Amstel hotel, het Okura of het Pullitzer hotel. Finance speelt zich af in je hoofd. Horeca brengt je naar je hart. sporten zijn op dit moment kickboxen, voetbal, fietsen en wandelen. Mediteren is een onderdeel van mijn lifeplanning. Simpel weg omdat er nu eenmaal meer is tussen hemel en aarde Meer weten? volg me of FB, Instagram of twitter.


Cliënten


Contact

Neem contact op

Voorbeeldstraat 1
Plaats, 1234 AB
Nederland

Stuur me een bericht